Algemene voorwaarden

Wij verhuren dit appartement met een vrije aankomst/vertrekdag en reisduur (minimum reisduur 4 overnachtingen, in hoogseizoen met een minimum huurperiode van 1 week). Op de aankomstdag kan u het appartement betrekken om 16.00u, op de vertrekdag vragen wij u om het appartement voor 11.00u te verlaten. Andere tijden zijn in onderling overleg met onze sleutelbeheerder bespreekbaar. Bij reservering tot 2 maanden vóór aankomst geven wij u graag een optie gedurende 2 weken zodat u voldoende tijd hebt om uw vluchten, huurwagen, e.d. te regelen. U ontvangt van ons de volledige huurvoorwaarden afhankelijk van het gekozen appartement.

Voor definitieve reservering betaalt u voor het vervallen van de optietermijn een voorschot van 200 euro, het eindsaldo inclusief waarborg ten laatste 2 maanden voor aankomst. Bij reservering binnen 2 maanden vóór aankomst betaalt u meteen de volledige huurprijs en waarborg. Annuleringskosten bedragen tot 2 maanden vóór afreis 200euro, vanaf 2 maanden vóór afreis het volledige huurbedrag. Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

Indien het saldo niet voldaan is 2 maanden voor aankomst, volgt automatische annulering en inhouding van het voorschot.

De waarborg bedraagt per verhuring 200 euro. Deze borgsom wordt binnen 14 dagen na inspectie terugbetaald wanneer geen beschadigingen of gebreken werden vastgesteld. Bij het onbeperkt gebruik van verlichting en airco zal het verbruik voor elektriciteit aanzienlijk verhogen. Standaard is er 80 kWh per week voorzien, dit is ruim voldoende bij normaal gebruik. Indien u deze overschrijdt, worden deze aan 0,25 €/kWh verrekend met de borgsom. Tijdens de verhuurperiode geldt er een fair-use policy voor het waterverbruik.

Wij hebben zeer veel zorg besteed aan de inrichting van ons appartement om zowel onze gasten als onszelf nog jaren een fijn vakantieverblijf te bezorgen. Wij hopen te mogen rekenen op uw respectvolle omgang met onze eigendom.

Als het appartement schade vertoont of niet netjes werd achtergelaten, wordt de borgsom ingehouden.

Gebruik van bed-, bad- en keukenlinnen is inbegrepen.

Er is een verplichte kost voor de eindschoonmaak.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Roken is niet toegestaan in het appartement en onder het overdekt terras.

Team Oasis9.be verhuurt enkel dit vakantieappartement en is niet verantwoordelijk voor de verplaatsing naar uw vakantieverblijf. Voor het reserveren van vluchten, huurwagens, e.d. raden wij u aan te informeren bij een erkend reisagent of via de websites van de desbetreffende maatschappijen.

Bijkomende vragen? Aarzel niet ons te contacteren!

Bij vragen

Hebt u vragen of wenst u iets te weten specifiek over ons appartement ? Geen probleem neem gerust contact met ons wij helpen je vrijblijvend verder.

  • CALLE RUEDA 5 n°49 URB OASIS BEACH 9, 03185 Torrevieja (ALICANTE), Spanje
  • info@oasis9.be