Algemene voorwaarden

Wij verhuren de appartementen met een vrije aankomst/vertrekdag en reisduur, evenwel in hoogseizoen met een minimum huurperiode van 1 week. Op de aankomstdag kan u het appartement betrekken om 16.00u, op de vertrekdag vragen wij u om het appartement voor 11.00u te verlaten. Andere tijden zijn in onderling overleg met onze sleutelbeheerder bespreekbaar. Bij reservering geven wij u graag een optie gedurende 2 weken zodat u voldoende tijd hebt om uw vluchten, huurwagen, e.d. te regelen. U betaalt dan voor het beëindigen van de optietermijn het volledige huurbedrag aan de desbetreffende eigenaar.

Bij reservering wordt er gevraagd een voorschot te betalen van 200,00 euro. Het eindsaldo ten laatste 2 maanden voor aankomst.

Gebruik van bed-, bad- en keukenlinnen is inbegrepen.

Er is een verplichte kost voor de eindschoonmaak.

De waarborg bedraagt per verhuring 200 euro, deze borgsom wordt binnen 14 dagen na inspectie terugbetaald wanneer geen beschadigingen of gebreken worden vastgesteld. Is dit wel het geval dan worden de kosten verrekend.

Bij het onbeperkt gebruik van verlichting en airco zal het verbruik voor elektriciteit aanzienlijk verhogen. Standaard is er 80 kWh per week voorzien, dit is ruim voldoende bij normaal gebruik. Indien u deze overschrijdt worden deze aan 0,25 €/kWh verrekend met de borgsom. Tijdens de verhuurperiode geldt er een fair-use policy voor het waterverbruik.

Annulering is mogelijk tot twee maand voor verblijf, wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

Indien saldo niet voldaan is 2 maanden voor aankomst volgt automatische annulering en inhouding voorschot.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Roken is niet toegestaan in het appartement en onder het overdekt terras.

Team Oasis9.be verhuurt enkel deze 2 vakantieappartementen en is niet verantwoordelijk voor de verplaatsing naar uw vakantieverblijf. Voor het reserveren van vluchten, huurwagens, e.d. raden wij u aan te informeren bij een erkend reisagent of via de websites van de desbetreffende maatschappijen.

Bij vragen

Hebt u vragen of wenst u iets te weten specifiek over onze appartementen ? Geen probleem neem gerust contact met ons wij helpen je vrijblijvend verder.

  • CALLE RUEDA 5 n°49 URB OASIS BEACH 9, 03185 Torrevieja (ALICANTE), Spanje
  • info@oasis9.be