Appartement Huren: Costa Blanca, Spanje

Appartement Huren: Costa Blanca, Spanje

Appartement Huren: Costa Blanca, Spanje

Als je een appartement wil huren aan de Costa Blanca in Spanje, dan zijn onze appartementen te Punta Prima uitermate geschikt voor een toffe vakantie.

Te Punta Prima bevinden zich onze prachtige nieuwbouwappartementen op 1300m van de meest adembenemende stranden van de Costa Blanca. Op een steenworp bevinden zich tal van traditionele Spaanse bars en restaurants, ook vindt u er diverse winkels en recreatiemogelijkheden. Het gloednieuwe winkelcomplex La Zenia Boulevard ligt op vijf minuutjes rijden en is het grootste winkelcentrum in openlucht van Europa.

Op enkele minuten rijden via de N332 kustweg of de AP7 snelweg kom je terecht op prachtige golfbanen zoals Las Ramblas, Villamartin en Campoamor. Voor een unieke ervaring met de kids kan je in de openlucht gaan karten of naar het nabijgelegen Aquopolis waterpark te Torrevieja gaan.

Natuurlijk mag u de lokale markten van de Costa Blanca niet overslaan. Eén van de grootste vindt u in Torrevieja en de markt van Campoamor is ook een aanrader. Beide vinden ze plaats op vrijdagochtend.

Bezienswaardigheden Costa Blanca

Torrevieja

De nabijgelegen stad van Torrevieja is een absolute must om te bezoeken. Het is omgeven door de vele prachtige Blauwe Vlag stranden van de Costa Blanca en bevat een ruime selectie winkels met vele levendige bars en restaurants. Je kan er ook terecht voor een entertainende avond in de bioscoop of bowlingbaan.

Cabo Roig

Na een korte wandeling vanuit de apparmenten bereikt u Cabo Roig. Wij hebben telkens genoten bij het volgen van deze mooie landelijke route langsheen het landschap met rode kleuren. Je kan daarna genieten van een hapje en een drankje nabij de rustieke Vigia toren.

Salinas van Torrevieja en La Mata

Torrevieja is omgeven door de zoutvlakten van de Laguna Salada de la Mata en Torrevieja. Als gevolg van het klimaat is het gebied zeer gezond om in te vertoeven, met name voor mensen met artritis. De zoutvlakten zijn een beschermd natuurgebied vanwege de vele beschermde vogelsoorten zoals de Grauwe Kiekendief en de Flamingo. Het zout wordt ook commercieel gewonnen en is één van de belangrijkste industrietakken van Torrevieja.

Murcia

Een stad gekend om haar historische gebouwen die u zeker een keer bezocht moet hebben. Beroemd om haar prachtige kathedraal en talloze kerken. De stad is echt een bezoekje waard, vooral als je verzot bent op de kleine Spaanse parkjes en bars rondom het centrum van de stad.

Alicante

Alicante heeft een groene omgeving, beroemde promenades en een schitterende haven. De bekendste promenade aan de Costa Blanca is de La Explanada de España. Deze elegante boulevard met zijn 6 miljoen rode, zwarte en crèmekleurige tegels strekt zicht uit rond de jachthaven.

Het 16e eeuwse kasteel van Santa Barbara is ook het vermelden waard. Het is één van de grootste middeleeuwse kastelen in Europa en kijkt uit op de stad en de omliggende omgeving. Een spectaculair uitzicht in alle richtingen.

Tabarca

In de haven van Torrevieja kan u een boottocht regelen naar het eiland van Tabarca. Tijdens het hoogseizoen kan dat aan de hand van een katamaran met doorkijkbodem of met de ferry. Dit 2km lange eiland is slechts 400m breed en bevat 100 inwoners. Bezoek de overblijfselen van het woelige verleden, ga snorkelen of bezoek de vuurtoren.

Appartement Costa Blanca Huren

Via onze website kan u een appartement huren in Spanje aan de Costa Blanca. Onze penthouse en gelijkvloers appartementen zorgen voor meer privacy dan een hotel en voorzien u van de mogelijkheid om uw vakantie helemaal te personaliseren. Breng uw vakantie door aan de Costa Blanca en ontdek deze schitterende regio met stralende stranden. Het is vast en zeker de juiste plek om te ontspannen en te genieten.

17 March 2017
Gelijkvloers appartement in spanje huren

Gelijkvloers

vanaf € 50/Nacht

Dit gelijkvloers appartement is geschikt voor 2 tot 4 personen.

Bekijk Prijsberekening

Interesse in een zalige vakantie? Leg dan je appartement vast op Oasis9.be !

Prijsberekening