Appartement te huur in Spanje van Belgen

Appartement te huur in Spanje van Belgen

Een appartement huren in Spanje van Belgen is veiliger en betrouwbaarder. Vragen, twijfels of speciale vereisten kunnen in je eigen moedertaal opgelost worden. Ontdek de appartementen van Oasis9 en boek online!

Waarom een appartement huren van Belgen?

Er zijn enorm veel bedrijven die appartementen in Spanje verhuren en adverteren, maar weinigen daarvan kunnen je een oprechte en aardige service bieden. Een appartement te huur in Spanje van landgenoten wordt daarom beter geappreciëerd door de aangename communicatie en het vlotte verloop van verhuring.

Vakantiegangers die op zoek zijn naar een appartement in Spanje, zijn vaak op zoek naar appartementen aan de Costa Blanca. Oasis9 verhuurt twee prachtige nieuwbouwappartementen te Punta Prima nabij Torrevieja. De eigenaars zijn Belgen en willen je een topservice aanbieden, bovendien is het makkelijk om in je moedertaal te communiceren.

De regio van Punta Prima beschikt over een nationaal park met fiets- en wandelroutes, uitgebreid aanbod watersporten, geweldige golfbanen, authentieke Spaanse bars en restaurants, culturele grootsteden en de mooiste stranden van Spanje.

Klaar om te boeken?

Vul uw reservering online in en boek op Oasis9.be

Je kan onze appartementen in Spanje online boeken en kan kiezen uit het gelijkvloers of penthouse appartement. U kiest de datum van aankomst en vertrek samen met het aantal volwassenen en/of kinderen. U levert uw contactgegevens aan en krijgt daarna een mooi overzicht te zien.

Als u klaar bent, kan u de boekingsaanvraag bevestigen. Uw aanvraag komt dan bij ons binnen en binnen 24u (vaak zelfs eerder!) krijgt u van ons een email aan om u te laten weten dat uw reservatie werd geaccepteerd.

Nog niet klaar om te boeken?

Of heeft u vragen voor de Belgische eigenaars?

Je kan ons een email sturen via de contactpagina rechtsbovenaan deze pagina. Na ontvangst van je mail trachten we binnen 24u te reageren.

Als ons contact leid tot een boeking, dan is het voor ons makkelijk als dit online ingevuld wordt. Indien gewenst kunnen wij de reservatie voor u online invullen.

Wij waarderen het altijd om de personen een beetje beter te leren kennen wanneer ze in onze appartementen zullen verblijven, dus wees welkom om iets over jezelf te vertellen.

Verblijf

Eens je reservatie geplaatst is, willen wij je helpen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom is het zo'n groot voordeel om een appartement in Spanje te huren van Belgen. En zo kan je zorgeloos aan je vakantie beginnen en hopelijk enkele speciale herinneringen er aan over houden.

Na je verblijf horen we graag hoe het was geweest, wat we kunnen verbeteren en zo kunnen wij andere vakantiegangers laten weten hoe jullie het ervaren hebben.

Meer afbeeldingen

06 January 2019
Gelijkvloers appartement in spanje huren

Gelijkvloers

vanaf € 50/Nacht

Dit gelijkvloers appartement is geschikt voor 2 tot 4 personen.

Bekijk Prijsberekening

Interesse in een zalige vakantie? Leg dan je appartement vast op Oasis9.be !

Prijsberekening