Een Ontspannen Vakantie in Oasis Beach 9 nabij La Zenia, Torrevieja

Een Ontspannen Vakantie in Oasis Beach 9 nabij La Zenia, Torrevieja

Een Ontspannen Vakantie in Oasis Beach 9 nabij La Zenia, Torrevieja

Voor een ontspannen vakantie, kan u terecht in onze luxe appartementen nabij La Zenia en Punta Prima in Torrevieja. Met hun zuidgerichte terrassen en centrale ligging zijn dit de best beschikbare locaties van het Oasis Beach 9 complex.

Deze prachtige nieuwbouwappartementen maken deel uit van het gloednieuwe Oasis Beach 9 complex te Torrevieja. De appartementen hebben een ruim terras met uitzicht op het gemeenschappelijke zwembad, dat voorzien is van kinderbad en jacuzzi.

Torrevieja is gelegen in het zuidelijkste puntje van de Costa Blanca, op korte afstand van de mooiste playas zoals Playa de la Mata, Playa Flamenca, La Zenia en Cabo Roig die gekend staan om hun parelwitte stranden met helder water. Wanneer u naar het strand wandelt, zal u tal van traditionele Spaanse bars en restaurants, diverse winkels en verscheidene gelegenheden voor recreatie en ontspanning ontdekken.


Het grootste openlucht winkelcomplex van Europa bevindt zich op vijf minuutjes wandelen vanuit Oasis Beach 9. Iedere vrijdag tussen 9u en 14u vindt de plaatselijke markt plaats. Zeker een bezoekje waard, want de markt in Torrevieja is één van de grootste in Spanje.

Op nauwelijks een paar minuten rijden via de N332 kustweg of de AP7 snelweg kom je terecht op prachtige golfbanen zoals Las Ramblas, Villamartin en Campoamor. Ben je avontuurlijker aangelegd? Dan is het natuurpark "Las Lagunas de Torrevieja" misschien wel iets voor jou.

De Luchthaven "San Javier" in Murcia bevind zich op 20 minuten rijden met de wagen, de luchthaven van Alicante op 45 minuten.

31 January 2018
Gelijkvloers appartement in spanje huren

Gelijkvloers

vanaf € 50/Nacht

Dit gelijkvloers appartement is geschikt voor 2 tot 4 personen.

Bekijk Prijsberekening

Interesse in een zalige vakantie? Leg dan je appartement vast op Oasis9.be !

Prijsberekening