De Beste Playa's Voor Een Strandvakantie in Spanje

De Beste Playa's Voor Een Strandvakantie in Spanje

Wie is er niet dol op een eindeloze blauwe hemel, zonneschijn, helder water en het gevoel van zacht, warm zand onder je voeten? Als jouw idee van de perfecte vakantie bestaat uit lekker luieren op het strand, dan is een strandvakantie in Spanje ideaal voor jou. Torrevieja heeft ongelooflijk mooie stranden.

Als je in één van onze appartementen in Spanje verblijft en op zoek bent naar een mooi strand in de buurt, dan moet je zeker deze pareltjes eens proberen.

Playa Del Cura

Playa Del Cura - Strandvakantie SpanjeEen gekende favoriet van lokale bewoners en toeristen. Playa Del Cura is het meest stedelijke strand van Torrevieja. Het is dan ook al meermaals gelauwerd als het beste strand van de stad. Het heeft een geweldige locatie, net ten Noorden van de haven en op de promenade vind je bars, winkeltjes en restaurants.

Je kan hier gemakkelijk een hele dag doorbrengen. Er zijn voldoende eetgelegenheden en recreatiemogelijkheden aanwezig. Dit wittezandstrand is perfect voor families vanwege de centrale ligging, maar ook omdat er veel plekjes zijn om een ijsje te kopen of een verfrissing te halen.

Het is geen gigantisch strand, dus het kan in de zomer moeilijk zijn om een plekje te vinden.

Playa de los Locos

Playa de los Locos - Strandvakantie Spanje

"Het strand der gekken" is genaamd naar een voormalig ziekenhuis dat zich in de buurt bevond. Ondanks zijn rare naam, is dit een heel fijn strand om te vertoeven. Het is bijna een kilometer lang en is voorzien van veel parkeerplaatsen. Daarom is het een zeer populair plekje voor een strandvakantie.

Wederom een geweldig strand voor families met alle voorzieningen in de buurt (restaurants, Spaanse bars, etc.) Los Locos is ook een hotspot voor surfers.

Playa La Mata

Playa La Mata - Strandvakantie Spanje

Het strand van La Mata is een adembenemend strand. Het is een lang strand met goudkleurig zand waar families en watersportliefhebbers terecht kunnen.

Tijdens de zomermaanden zijn er een goed aantal barretjes op het strand voorzien, dus je bent nooit te ver weg om een verfrissend drankje te bemachtigen. Je zal jezelf ook niet snel vervelen, want er zijn acht volleybalvelden en een voetbalveld afgebakent.

Het is het grootste strand in Torrevieja (meer dan 2km lang).

Playa de Carabassi (Gran Alacant)

Playa de Carabassi - Strandvakantie Spanje

Dit strand staat misschien niet bovenaan je lijstje als je onze appartementen uitkiest voor een strandvakantie, omdat het zich helemaal ten Noorden van Torrevieja bevind, maar het is wel zeer mooi. Je kan er hagedissen en prachtige bloemen spotten via de verschillende promenades die zich doorheen het natuurpark en de omliggende duinen slingeren.

Het is een strand voor jonge koppels of avontuurlijk aangelegde groepen. Er zijn enkele restaurants en bars aan het strand, maar de activiteiten staan hier toch echt wel centraal. Je kan er al het materiaal voor verschillende watersporten huren.

Playa Punta Prima

Playa Punta Prima - Strandvakantie Spanje

Ideaal voor een strandvakantie in onze appartementen te Spanje is het strand van Punta Prima. Het ligt op slechts 1300m en is kleiner en minder bekend strand. Hierdoor is het er vaak wat rustiger, maar toch zijn er op dit witte zandstrand enkele strandbars aanwezig.

Restaurant Punta Prima biedt een fantastisch uitzicht op de zee en je kan er terecht voor zeer lekkere paella. Restaurant Nautilus is dan weer bekend bij onze vaste gasten. Een restaurant waar je echt kan genieten in een unieke setting.

Wil je jouw Spaanse strandvakantie in onze appartementen uitbreiden naar meer dan één strand? Via de klippen langsheen Playa Punta Prima kan je een mooie wandeling maken naar Playa Flamenca en Cabo Roig. Twee andere aanraders die dit lijstje perfect zouden aanvullen.

Strandvakantie Spanje

Meer afbeeldingen

15 December 2017
Gelijkvloers appartement in spanje huren

Gelijkvloers

vanaf € 50/Nacht

Dit gelijkvloers appartement is geschikt voor 2 tot 4 personen.

Bekijk Prijsberekening

Interesse in een zalige vakantie? Leg dan je appartement vast op Oasis9.be !

Prijsberekening