Vakantie Punta Prima - De Ultieme Gids

Vakantie Punta Prima - De Ultieme Gids

Vakantie Punta Prima - De Ultieme Gids

Deze ultieme gids bevat informatie voor wie zijn vakantie wil doorbrengen in Punta Prima, Spanje. Nuttig advies en praktische tips zoals het weer, een appartement huren in Punta Prima, waar je zeker heen moet gaan en wat er allemaal te doen is in en rond Punta Prima.

Punta Prima nabij Torrevieja

Punta Prima is een typisch Spaanse badplaats gelegen aan de zuidelijke Costa Blanca op ca. 30 minuten van twee internationale luchthavens, Murcia en Alicante. De stranden zijn enkele van de schoonste die je kan vinden en zijn bekroond met de Blauwe Vlag status.

Eenmaal op de luchthaven kan je kiezen uit verscheidene vervoersmiddelen naar Punta Prima zoals bussen en taxi's, maar wij raden aan om een auto te huren.

Punta Prima heeft een Mediterraans klimaat met 320 dagen zon per jaar. Het strand heeft een gezellige promenade met een beachbar en enkele restaurants waar u kan genieten van authentieke Spaanse gerechten.

Vanuit Punta Prima bereik je na een rit van 10 minuten Torrevieja en al haar voorzieningen zoals het winkelcomplex Las Habaneras, Aquopolis waterpark, discotheek Pacha, casino, bowlingbaan, haven, onderzeeër, bootexcursies en enkele prachtige stranden. De avonturiers onder ons kunnen Torrevieja vlot te voet bereiken dankzij een wandeling van een half uurtje langsheen de kust. Op weekdagen is er een rechtstreekde busverbinding, de halte daarvoor bevind zich in Rocio Del Mar. Ten zuiden van Punta Prima vindt u tevens de prachtige stranden van Cabo Roig en Playa Flamenca.

Restaurants en Winkels

Punta Prima heeft ook een commerciëel centrum met een Consum supermakt, Eroski tankstation, apotheek, Chinees restaurant, Fish and Chips restaurant, Zweeds restaurant, Irish Pub, Italiaans restaurant, Amerikaanse hamburgers en ijsjes van McDonalds, wok buffet en vele modieuze winkels. Op de N332 kustweg zijn nog veel meer restaurants en bars waar je uit kan kiezen.

Om de ijskast te vullen of grote boodschappen te doen ga je best naar de Carrefour Hypermarkt, Aldi of overdekte markt in Torrevieja en op vrijdag ga je er best naar de plaatselijke markt.

Activiteiten in Punta Prima

Karten is een echte must wanneer je Punta Prima bezoekt en een bezoek aan het prachtige Restaurant Nautilus mag zeker niet ontbreken. Het eten is zeer lekker en je kan er smullen van verschillende paella. Een unieke sfeer voor de lunch, diner of een cocktail aan de kust met zicht op de Mediterraanse zee.

Voor een golfvakantie moet Punta Prima zeker niet onderdoen voor andere bestemmingen, er zijn drie fantastische golfterreinen in de buurt. Je kan er ook terecht voor vissen, zeilen en verschillende watersporten. Op zaterdag kan je een bezoekje brengen aan de lokale markt te Playa Flamenca om er groente en fruit, schoenen, handtassen en kleren aan te kopen.

Oasis Beach 9

Oasis Beach 9 is een groep nieuwbouwappartementen die zich in Punta Prima bevinden, net tussen Torrevieja en de stranden van Orihuela aan de Costa Blanca. Als je overweegt om een appartement te huren in Punta Prima, raden wij deze echt aan.

Onze appartementen zijn een goede keuze als je enkel in Punta Prima wil vertoeven, maar ook als je de Costa Blanca wil gaan verkennen. De N332 kustweg tussen Torrevieja en Playa Flamenca geeft u de kans om het binnenland in te gaan, de grootsteden te verkennen en je kan gemakkelijk de omliggende stranden verkennen. Een handige uitvalsbasis om dit populaire gebied te verkennen.

Eén van de positieve dingen is dat wanneer u een auto gaat huren, u deze snel en gemakkelijk kan parkeren aan het appartement. De beveiligde en ondergrondse privé parking is een goede oplossing die u veel kosten zal besparen.

De appartementen hebben een terras om te genieten van het prachtige weer dat Punta Prima te bieden heeft. Het complex heeft een gemeenschappelijk zwembad en speeltuin voor de kinderen met het strand op 1300m - een traject dat makkelijk te voet af te leggen is. Vlakbij bevindt zich La Zenia Boulevard, het grootste openlucht winkelcomplex van Europa.

Op Vakantie naar Punta Prima?

Is de bestemming van uw vakantie Punta Prima geworden? Uitstekend, want op deze website vindt u 2 appartementen in Punta Prima. Neem contact op voor meer informatie of reserveer ze online. Dat kan al vanaf €350 per week. Op die manier kan u een heerlijke vakantie op maat samenstellen in onze luxe appartementen. Wij wensen je alvast een fijne vakantie in Punta Prima!

23 March 2017
Gelijkvloers appartement in spanje huren

Gelijkvloers

vanaf € 50/Nacht

Dit gelijkvloers appartement is geschikt voor 2 tot 4 personen.

Bekijk Prijsberekening

Interesse in een zalige vakantie? Leg dan je appartement vast op Oasis9.be !

Prijsberekening