Vakantiehuis Spanje voor 8 Personen

Vakantiehuis Spanje voor 8 Personen

Vakantiehuis Spanje voor 8 Personen

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Zuid Spanje voor 8 personen? Dan is Oasis9 waar je naar op zoek bent! Deze prachtige nieuwbouwappartementen hebben alles wat je nodig hebt voor een fantastische vakantie.

Onze gelijkvloers- en penthouse appartementen bieden in totaal plaats aan 8 personen. Huur ze tesamen en geniet van een vakantiehuis op slechts enkele minuten van de mooiste stranden in Zuid Spanje met een waanzinnig zicht op zee.

Vakantiehuis met zwembad

Oasis9 is modern aangekleed en er hangt een aangename sfeer. Bovendien is er een beveiligde, ondergrondse garage waar je de auto kan parkeren. Vanuit de appartementen kijk je uit op het gemeenschappelijke zwembad waar je kan genieten van een frisse duik. Op het dakterras heb je zicht op zee.

In beide appartementen kom je binnen in een mooi gedecoreerde living met aansluitende, open keuken. De lichte ruimte wordt vergezeld door grote schuiframen. Je kan er gezellig tafelen met het hele gezin.

Op dezelfde verdieping vindt je twee slaapkamers terug en een badkamer. Combineer beide appartementen tot een waar vakantiehuis voor 8 personen. Drie slaapkamers hebben een dubbel bed en één slaapkamer heeft twee enkele bedden. Daarbovenop is er nog een stapelbed voorzien waardoor er zelfs 9 personen kunnen overnachten.

De twee gemeenschappelijke zwembaden zijn zelden druk bezocht, dus het is er zalig vertoeven. Bovendien bevinden deze zich op het zelfde niveau als het gelijkvloersappartement. Vanop het terras kan je gezellig zonnen en genieten van een verfrissend drankje terwijl de anderen gaan afkoelen in het zwembad. Dat is hoe een vakantie echt moet zijn!

Op het dakterras is een ruime buitenkeuken die met alles uitgerust is om lekker te kokkerellen voor gans de familie. Dit beeldige solarium is de geschikte plek voor een barbecue met heel de groep. Zoals je kan zien op de foto's is het prachtig ingericht.

Vakantiehuis aan zee

Naast het feit dat dit een fantastisch vakantiehuis is, is de ligging ook zeer goed! Op 1300 meter ligt het wereldvermaarde strand van Punta Prima! Dit pittoreske strand met tropische uitstraling bevindt zich in een rustige omgeving.

Het prachtige witte zandstrand ligt in een mooie, gekrulde baai. Zelfs tijdens de zomer is er voldoende plek op het strand. De rustieke dijk biedt plaats aan eetgelegenheden en verscheidene watersporten bevinden zich binnen handbereik. In de nabije omgeving zijn nog tal van fantastische stranden zoals Playa de la Mata, Playa Flamenca, La Zenia en Cabo Roig.

Het vakantiehuis bevindt zich vlak bij enkele charmante steden: Torrevieja, Murcia en Alicante. Met de auto ben je op 10 minuutjes in het centrum van Torrevieja.

Vakantiehuis Spanje 8 Personen

Oasis9 zijn 2 appartementen die gecombineerd kunnen worden tot een vakantiehuis voor 8 personen met gemeenschappelijk zwembad, 4 slaapkamers en 2 badkamers. Dankzij het stapelbed kan er zelfs een negende persoon meereizen. Het is gelegen te Punta Prima aan de Costa Blanca in Spanje.

25 April 2017
Gelijkvloers appartement in spanje huren

Gelijkvloers

vanaf € 50/Nacht

Dit gelijkvloers appartement is geschikt voor 2 tot 4 personen.

Bekijk Prijsberekening

Interesse in een zalige vakantie? Leg dan je appartement vast op Oasis9.be !

Prijsberekening