Nabij Alicante Een Appartement Huren

Nabij Alicante Een Appartement Huren

Oasis 9 is gelegen nabij Alicante, aan het zuidelijkste puntje van de Costa Blanca op korte afstand van de mooiste playas van de Costa Blanca. Playa de la mata, Playa Flamenca, La Zenia en Cabo Roig zijn allemaal binnen handbereik.

Deze prachtige nieuwbouwappartementen maken deel uit van het gloednieuwe Oasis Beach 9 complex te Torrevieja in de provincie Alicante. De appartementen hebben een volledig ingericht terras met uitzicht op het gemeenschappelijke zwembad met kinderbad en jacuzzi. In de buurt bevinden zich tal van restaurants, diverse winkels en verscheidene recreatiemogelijkheden. Vanuit het Oasis Beach 9 complex kan u de witte stranden gaan verkennen, cultuur opsnuiven, een dagje recreatie inlassen, maar ook prachtige wandelingen maken in het natuurpark Salinas de Torrevieja.

Alicante staat gekend als een levendige stad met een enorme aantrekkingskracht op toeristen. Hoewel de stad op zich niet overdreven toeristisch is aangelegd, brengen toeristen veel tijd door in de stad. Er zijn tal van prachtige musea en attracties die u kan bezoeken, alsook charmante restaurants en adembenemende shows.

De haven van Alicante is een ware trekpleister, niet enkel vanwege het grote aantal bars en restaurants die s'avonds tot leven komen. De haven is omringd door zeilscholen en watersport centra waar u terecht kan om te gaan duiken, kanoën, windsurfen en zeilen.

Een appartement huren in Alicante om cultuur op te snuiven mag zeker geen probleem zijn. Het prachtige 16e eeuwse Castillo de Santa Barbara is een adembenemende plek om te bezoeken. Het is een mooi voorbeeld van Spaans beeldhouwen en geeft eeen uitstekend uitzicht op de stad en langsheen de Middellandse Zee. De overblijfselen van de Romeinse stad Lucentum zijn ook de moeite waard. De uitmuntende musea geven u een idee van de geschiedenis van Alicante.

Klaar om te boeken?

Vul uw reservering online in en boek op Oasis9.be

Je kan onze appartementen nabij Alicante online boeken en daarbij heb je de keuze uit een gelijkvloers of penthouse appartement. U kiest de datum van aankomst en vertrek samen met het aantal volwassenen en/of kinderen. U levert uw contactgegevens aan en krijgt daarna een mooi overzicht te zien.

Als u klaar bent, kan u de boekingsaanvraag bevestigen. Uw aanvraag komt dan bij ons binnen en binnen 24u (vaak zelfs eerder!) krijgt u van ons een email aan om u te laten weten dat uw reservatie werd geaccepteerd.

Nog niet klaar om te boeken?

Of heeft u vragen voor de Belgische eigenaars?

Je kan ons een email sturen via de contactpagina rechtsbovenaan deze pagina. Na ontvangst van je mail trachten we binnen 24u te reageren. Als ons contact leid tot een boeking, dan is het voor ons makkelijk als dit online ingevuld wordt. Indien gewenst kunnen wij de reservatie voor u online invullen.

Verblijf

Eens je reservatie geplaatst is, raden we je zeker aan om onze tips betreffende 'De Beste Bezienswaardigheden In Torrevieja, Spanje' eens door te nemen. Op die manier krijg je meer waar voor je geld. Zo kan je zorgeloos de vakantie plannen en hopelijk enkele speciale herinneringen er aan over houden.

Na je verblijf horen we graag hoe het was geweest, wat we kunnen verbeteren en zo kunnen wij andere vakantiegangers laten weten hoe jullie het ervaren hebben.

07 October 2017
Gelijkvloers appartement in spanje huren

Gelijkvloers

vanaf € 50/Nacht

Dit gelijkvloers appartement is geschikt voor 2 tot 4 personen.

Bekijk Prijsberekening

Interesse in een zalige vakantie? Leg dan je appartement vast op Oasis9.be !

Prijsberekening