Wil U Een Vakantiehuis Huren Aan De Spaanse Costa Blanca?

Wil U Een Vakantiehuis Huren Aan De Spaanse Costa Blanca?

Wil u een vakantiehuis huren aan de Spaanse Costa Blanca? Dan zijn onze prachtige nieuwbouwappartementen nabij Torrevieja de ideale uitvalsbasis om de streek te verkennen.

Vakantiehuizen Costa Blanca

Costa Blanca is de naam die gegeven wordt aan de kust van Alicante in Spanje en rekt zich uit over meer dan 200 kilometer. Het is een enorm populaire vakantiebestemming voor West-Europese toeristen vanwege het uitzonderlijk mooie weer en de prachtige stranden. De lagekostenluchtvaartmaatschappijen zijn daarom al sinds de jaren 50 werkzaam in de regio.

Dankzij een uitgebreid netwerk van activiteiten en bezienswaardigheden waaronder de Blauwe Vlag stranden, golfbanen, musea en parken is de Costa Blanca zeer familievriendelijk. Ga met het hele gezin een week of twee vertoeven onder de Spaanse zon in onze luxe appartementen waar voldoende ruimte is voor de kinderen om te kunnen spelen.

Bezienswaardigheden aan de Costa Blanca

Je kan zowat alles gaan doen aan de Costa Blanca, daarom is het ook zo geweldig voor de kids. Uiteraard zijn er de verbluffend mooie stranden zoals Los Náufragos in Torrevieja met haar volleybal velden, goudkleurige zand en Blauwe Vlag erkenning. Maar er zijn ook kleinere stranden zoals Punta Prima Beach met haar kristalheldere water, ideaal geschikt om te zwemmen.

Er zijn ook enkele uitstekende golfbanen (Las Ramblas Golf Club 10 km ten Zuiden van Torrevieja heeft onze voorkeur) en diverse watersportmogelijkheden, alsook vele culturele sites zoals musea en galerieën. Een uitgebreide collectie van de Spaanse kunst vindt je terug in het La Asegurada Municipal Museum in Alicante.

Voor een uitgebreidere greep uit het aanbod van de streek, verwijzen we je graag door naar onze beste tips. Je zal echter wel een paar weken moeten doorbrengen aan de Costa Blanca om slechts het topje van de ijsberg te ontdekken.

Vakantieverblijf aan de Costa Blanca

Onze luxe nieuwbouwappartementen geven u het voordeel van meer privacy, veel meer ruimte voor de kinderen en twee prachtige zwembaden (waar het veelal kalm is). Bovendien zorgen dergelijke vakantiehuizen ervoor dat je budgetvriendelijker op vakantie gaat en veel meer plezier gaat maken dan wanneer je incheckt bij een toeristisch hotel met prefab maaltijden. Kies voor een verblijf in een vakantiehuis of appartement en ervaar het echte Spaanse leven.

Klaar om te boeken?

Vul uw reservering online in en boek op Oasis9.be

Je kan onze appartementen in Spanje online boeken en daarbij heb je de keuze uit een gelijkvloers of penthouse appartement. U kiest de datum van aankomst en vertrek samen met het aantal volwassenen en/of kinderen. U levert uw contactgegevens aan en krijgt daarna een mooi overzicht te zien.

Als u klaar bent, kan u de boekingsaanvraag bevestigen. Uw aanvraag komt dan bij ons binnen en binnen 24u (vaak zelfs eerder!) krijgt u van ons een email aan om u te laten weten dat uw reservatie werd geaccepteerd.

Nog niet klaar om te boeken?

Of heeft u vragen voor de Belgische eigenaars?

Je kan ons een email sturen via de contactpagina rechtsbovenaan deze pagina. Na ontvangst van je mail trachten we binnen 24u te reageren. Als ons contact leid tot een boeking, dan is het voor ons makkelijk als dit online ingevuld wordt. Indien gewenst kunnen wij de reservatie voor u online invullen.

Verblijf

Eens je reservatie geplaatst is, willen wij je helpen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom is het zo'n groot voordeel om een vakantiehuis aan de Costa Blanca te huren van Belgen. Zo kan je zorgeloos aan je vakantie beginnen en hopelijk enkele speciale herinneringen er aan over houden.

Na je verblijf horen we graag hoe het was geweest, wat we kunnen verbeteren en zo kunnen wij andere vakantiegangers laten weten hoe jullie het ervaren hebben.

06 July 2017
Gelijkvloers appartement in spanje huren

Gelijkvloers

vanaf € 50/Nacht

Dit gelijkvloers appartement is geschikt voor 2 tot 4 personen.

Bekijk Prijsberekening

Interesse in een zalige vakantie? Leg dan je appartement vast op Oasis9.be !

Prijsberekening