Prachtige Nieuwbouw Appartementen Te Huur In Torrevieja

Prachtige Nieuwbouw Appartementen Te Huur In Torrevieja

Wij bieden 2 prachtige nieuwbouw appartementen te huur aan in het Oasis Beach 9 complex nabij Torrevieja op 1300m van het strand. Reserveer uw verblijf online.

Onze appartementen te huur in Torrevieja beschikken over een ruim terras, een gemeenschappelijk zwembad, Air-Conditioning, vaatwasmachine, Wi-Fi, internet, Smart TV en een beveiligde privé parking.

Het Oasis Beach 9 Complex ligt aan de Costa Blanca, net ten Zuiden van de grote stad Torrevieja. Dit stuk van de kust staat gekend als Orihuela Costa. La Zenia is een klein dorpje dat deel uitmaakt van deze toeristische trekpleister. Het beschikt over veel restaurants, bars, winkeltjes en fantastische faciliteiten, allemaal nabij onze appartementen.

Zo krijg je toch alvast een idee van wat je mag verwachten als je een verblijf boekt in onze appartementen in Torrevieja. Het is overduidelijk een geweldige plek voor een strandvakantie, je zal nergens anders heen moeten, want alles dat je nodig hebt voor een geweldige vakantie in de zon is aanwezig in Torrevieja.

Waar bevind zich Oasis Beach 9 La Zenia?

La Zenia (Torrevieja) is ongeveer 40 minuutjes met de auto rijden vanuit de luchthaven van Alicante. Luchthaven San Javier in Murcia is echter dichterbij en neemt slechts 15 minuutjes in beslag. Deze luchthaven is ook drukbezocht door goedkopere vluchten zoals die van Ryanair.

Ten zuiden van onze appartementen vind je Cabo Roig, nog iets zuidelijker kom je Campoamor, Pilar de la Horadada, San Pedro del Pinatar en La Manga tegen. Ten Noorden van La Zenia vind je Playa Flamenca, Punta Prima, Residencia Los Altos en Torrevieja.

5 Fantastische Uitstapjes

Als je besluit om onze appartementen te huren om op vakantie te gaan naar Torrevieja, dan vinden wij dit 5 fantastische uitstapjes om het Zuiden van de Costa Blanca te ontdekken:

  1. Ga in Noordelijke richting naar de stad Elche, beroemd om haar palmenbos
  2. Ga het avontuur tegemoet en ontdek de zoutwatermeren van Parc Natural de La Mata
  3. De historische stad Murcia is niet ver van onze appartementen en er zijn een paar goede winkelcentra.
  4. Als u fan van Geschiedenis bent, hebben de nabijgelegen oude dorpjes van Rojales en Orihuela wel wat te bieden met hun grotwoningen.
  5. Torrevieja is nog steeds erg Spaans en heeft een prachtige boulevard.

Ontdek alle andere bezienswaardigheden in de regio aan de hand van onze gids De Beste Bezienswaardigheden in Torrevieja, Spanje.

Oasis Beach La Zenia Te Huur

Klaar om te boeken?

Vul uw reservering online in en boek op Oasis9.be

Je kunt onze appartementen in Torrevieja online rechtstreeks bij de particulier boeken en daarbij heb je de keuze uit een gelijkvloers of penthouse appartement. U kiest de datum van aankomst en vertrek samen met het aantal volwassenen en/of kinderen. U levert uw contactgegevens aan en krijgt daarna een mooi overzicht te zien.

Als u klaar bent, kan u de boekingsaanvraag bevestigen. Uw aanvraag komt dan bij ons binnen en binnen 24u (vaak zelfs eerder!) krijgt u van ons een email aan om u te laten weten dat uw reservatie werd geaccepteerd.

Nog niet klaar om te boeken?

Of hebt u vragen voor de Belgische eigenaars?

Je kunt ons een email sturen via de contactpagina rechtsbovenaan deze pagina. Na ontvangst van je mail trachten we binnen 24u te reageren. Als ons contact leidt tot een boeking, dan is het voor ons makkelijk als dit online ingevuld wordt. Indien gewenst kunnen wij de reservatie voor u online invullen.

Verblijf

Eens je reservatie geplaatst is, willen wij je helpen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom is het zo'n groot voordeel om een Oasis Beach Appartement in Torrevieja te huren van een particulier. Zo kan je zorgeloos aan je vakantie beginnen en hopelijk enkele speciale herinneringen er aan over houden. Bekijk alvast de beste bezienswaardigheden in de regio.

Na je verblijf horen we graag hoe het was geweest, wat we kunnen verbeteren en zo kunnen wij andere vakantiegangers laten weten hoe jullie het ervaren hebben.

Meer afbeeldingen

28 December 2017
Gelijkvloers appartement in spanje huren

Gelijkvloers

vanaf € 50/Nacht

Dit gelijkvloers appartement is geschikt voor 2 tot 4 personen.

Bekijk Prijsberekening

Interesse in een zalige vakantie? Leg dan je appartement vast op Oasis9.be !

Prijsberekening