Goedkoop Overwinteren in Spanje

Goedkoop Overwinteren in Spanje

Denk je erover na om de winter door te brengen in Spanje? Dan is een appartement huren het perfecte alternatief voor een hotel. Ruimer, meer privacy, meer comfort en dus meer waar voor je geld.

De winter doorbrengen in Spanje kan zelfs goedkoper zijn dan thuis blijven. Hoeveel goedkoper of duurder het zal zijn hangt natuurlijk volledig van jezelf af. Wat is je bestemming? Hoe ga je reizen? Waar zal je verblijven? Zelfs met een klein budget is overwinteren in Spanje realistisch.

Het Zuiden van Spanje is reeds jarenlang de meest populaire bestemming voor Noord- en West Europeanen om te overwinteren. Het wonderbaarlijke klimaat, gezonde levensstijl, cultuur en Mediterrane sfeer in een prachtige omgeving doet veel mensen naar het Zuiden van Spanje reizen gedurende de winter.

De winter doorbrengen in een ander land is niet voor iedereen weggelegd. Vaak wil men het eerst een keer proberen of men wil niet ieder jaar naar dezelfde plek gaan. In dat geval is het huren van een appartement de beste en goedkoopste oplossing.

Jaarlijks beslissen meer en meer mensen om te overwinteren in een appartement. Als jij dit van plan bent, zal je reeds gemerkt hebben dat een reisagentschap niet de goedkoopste keuze is. Rechtstreeks huren van een particulier is de goedkoopste oplossing. Je moet dan wel zelf je vlucht boeken en je eigen transport regelen, maar daar kan je tegenwoordig enorm op besparen.

We bieden twee prachtige nieuwbouwappartementen aan die perfect geschikt zijn om goedkoop te overwinteren in Spanje. Ontdek onze schappelijke prijzen inclusief Air-Conditioning, vaatwasmachine, WiFi, Smart-TV en beveiligde parking.

Klaar om te boeken?

Vul uw reservering online in en boek op Oasis9.be

Je kan onze appartementen in Spanje online boeken en daarbij heb je de keuze uit een gelijkvloers of penthouse appartement. U kiest de datum van aankomst en vertrek samen met het aantal volwassenen en/of kinderen. U levert uw contactgegevens aan en krijgt daarna een mooi overzicht te zien.

Als u klaar bent, kan u de boekingsaanvraag bevestigen. Uw aanvraag komt dan bij ons binnen en binnen 24u (vaak zelfs eerder!) krijgt u van ons een email aan om u te laten weten dat uw reservatie werd geaccepteerd.

Nog niet klaar om te boeken?

Of heeft u vragen voor de Belgische eigenaars?

Je kan ons een email sturen via de contactpagina rechtsbovenaan deze pagina. Na ontvangst van je mail trachten we binnen 24u te reageren. Als ons contact leid tot een boeking, dan is het voor ons makkelijk als dit online ingevuld wordt. Indien gewenst kunnen wij de reservatie voor u online invullen.

Verblijf

Eens je reservatie geplaatst is, raden we je zeker aan om onze tips betreffende 'De Beste Bezienswaardigheden In Torrevieja, Spanje' eens door te nemen. Op die manier krijg je meer waar voor je geld. Zo kan je zorgeloos de vakantie plannen en hopelijk enkele speciale herinneringen er aan over houden.

Na je verblijf horen we graag hoe het was geweest, wat we kunnen verbeteren en zo kunnen wij andere vakantiegangers laten weten hoe jullie het ervaren hebben.

30 June 2017
Gelijkvloers appartement in spanje huren

Gelijkvloers

vanaf € 50/Nacht

Dit gelijkvloers appartement is geschikt voor 2 tot 4 personen.

Bekijk Prijsberekening

Interesse in een zalige vakantie? Leg dan je appartement vast op Oasis9.be !

Prijsberekening