Een Goedkoop Vakantiehuis in Spanje Huren

Een Goedkoop Vakantiehuis in Spanje Huren

Heeft u een beperkt budget? Ontdek onze goedkope vakantieverblijven in Spanje. Een goedkoop vakantiehuis staat niet gelijk aan niet mooi of vuil, maar het is gewoon minder duur om te huren.

Als u te maken heeft met een beperkt budget, dan bent u vast op zoek om een goedkoop vakantiehuis in Spanje te huren. Oasis9 stelt graag haar twee luxe nieuwbouwappartementen ter beschikking.

Ontdek onze goedkope huurprijzen via de Tarieven pagina op onze website. De Belgische eigenaars hebben de appartementen zelf ingericht met hoogkwalitatieve meubels. U kan er zeker van zijn dat deze appartementen tiptop in orde zijn.

Ontdek onze appartementen

Goedkoop Vakantiehuis Spanje Huren

Goedkoop Penthouse Appartement Spanje Huren

Klaar om te boeken?

Vul uw reservering online in en boek op Oasis9.be

Je kunt onze appartementen in Torrevieja online rechtstreeks bij de particulier boeken en daarbij heb je de keuze uit een gelijkvloers of penthouse appartement. U kiest de datum van aankomst en vertrek samen met het aantal volwassenen en/of kinderen. U levert uw contactgegevens aan en krijgt daarna een mooi overzicht te zien.

Als u klaar bent, kan u de boekingsaanvraag bevestigen. Uw aanvraag komt dan bij ons binnen en binnen 24u (vaak zelfs eerder!) krijgt u van ons een email aan om u te laten weten dat uw reservatie werd geaccepteerd.

Nog niet klaar om te boeken?

Of hebt u vragen voor de Belgische eigenaars?

Je kunt ons een email sturen via de contactpagina rechtsbovenaan deze pagina. Na ontvangst van je mail trachten we binnen 24u te reageren. Als ons contact leidt tot een boeking, dan is het voor ons makkelijk als dit online ingevuld wordt. Indien gewenst kunnen wij de reservatie voor u online invullen.

Verblijf

Eens je reservatie geplaatst is, willen wij je helpen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom is het zo'n groot voordeel om een goedkoop vakantiehuis te huren van een particulier. Zo kan je zorgeloos aan je vakantie beginnen en hopelijk enkele speciale herinneringen er aan over houden. Bekijk alvast de beste bezienswaardigheden in de regio.

Na je verblijf horen we graag hoe het was geweest, wat we kunnen verbeteren en zo kunnen wij andere vakantiegangers laten weten hoe jullie het ervaren hebben.

Meer afbeeldingen

18 January 2018
Gelijkvloers appartement in spanje huren

Gelijkvloers

vanaf € 50/Nacht

Dit gelijkvloers appartement is geschikt voor 2 tot 4 personen.

Bekijk Prijsberekening

Interesse in een zalige vakantie? Leg dan je appartement vast op Oasis9.be !

Prijsberekening