Overwinteren in Spanje aan Zee

Overwinteren in Spanje aan Zee

Overwinteren in Spanje aan zee? Ontdek onze luxeappartementen te huur aan de Costa Blanca. Keuze uit gelijkvloers of penthouse.

  • Op 1300m van het strand van Punta Prima
  • 2 slaapkamers / 2 badkamers
  • WiFi / Smart TV
  • Volledig ingerichte keuken met vaatwasmachine
  • Wasmachine
  • Zuidgericht terras
  • Zwembad met jacuzzi en kinderbad
  • Ondergrondse beveiligde parking
  • Op 5km van het shopping centrum La Zenia

Deze prachtige nieuwbouwappartementen maken deel uit van het gloednieuwe Oasis Beach 9 complex te Punta Prima. Het penthouse is boven het gelijkvloers gelegen, waardoor het ook ideaal geschikt is voor samenreizende gezelschappen die willen overwinteren in Spanje aan zee. Dankzij de zuidgerichte terrassen en centrale ligging zijn dit de best beschikbare locaties van het complex.

Het ruime terras heeft een mooi uitzicht op het gemeenschappelijk zwembad. Zo kan u rustig genieten van een Sangria op het terras terwijl de kinderen uren vol waterpret beleven. Ben je het stilzitten beu? Op minder dan 5 minuutjes wandelen sta je op het wereldvermaarde strand van Punta Prima en kan je van de zee genieten. Dankzij de zeer gunstige locatie is het ook de ideale uitvalsbasis om de Costa Blanca te verkennen en te overwinten in Spanje aan zee zonder jezelf te vervelen.

Overwinteren aan de Costa Blanca

Punta Prima (Torrevieja) is gelegen in het Zuidelijkste puntje van de Costa Blanca, op korte afstand van de zee en enkele van de mooiste stranden ter wereld. Playa de la Mata, Playa Flamenca, La Zenia en Cabo Roig zijn enkele ronkende namen die gekend staan om hun mooie witte-zandstranden en glashelder water.

In de buurt van deze stranden en de appartementen bevinden zich verschillende bars en restaurants, alsook diversie winkels en recreatiemogelijkheden. Het gloednieuwe winkelcomplex La Zenia Boulevard ligt op vijf minuutjes rijden en is het grootste openlucht winkelcentrum van Europa. Op nauwelijks een paar minuten rijden via de N332 kustweg of de AP7 snelweg kom je terecht op prachtige golfbanen zoals Las Ramblas, Villamartin en Campoamor.

Onze appartement zijn tevens vlot bereikbaar vanuit de luchthavens van Murcia San Javier (20 mins) en Alicante (40 mins).

Klaar om te boeken?

Vul uw reservering online in en boek op Oasis9.be

Je kan onze appartementen in Spanje online boeken en daarbij heb je de keuze uit een gelijkvloers of penthouse appartement. U kiest de datum van aankomst en vertrek samen met het aantal volwassenen en/of kinderen. U levert uw contactgegevens aan en krijgt daarna een mooi overzicht te zien.

Als u klaar bent, kan u de boekingsaanvraag bevestigen. Uw aanvraag komt dan bij ons binnen en binnen 24u (vaak zelfs eerder!) krijgt u van ons een email aan om u te laten weten dat uw reservatie werd geaccepteerd.

Nog niet klaar om te boeken?

Of heeft u vragen voor de Belgische eigenaars?

Je kan ons een email sturen via de contactpagina rechtsbovenaan deze pagina. Na ontvangst van je mail trachten we binnen 24u te reageren. Als ons contact leid tot een boeking, dan is het voor ons makkelijk als dit online ingevuld wordt. Indien gewenst kunnen wij de reservatie voor u online invullen.

Verblijf

Eens je reservatie geplaatst is, raden we je zeker aan om onze tips betreffende 'De Beste Bezienswaardigheden In Torrevieja, Spanje' eens door te nemen. Op die manier krijg je meer waar voor je geld. Zo kan je zorgeloos de vakantie plannen en hopelijk enkele speciale herinneringen er aan over houden.

Na je verblijf horen we graag hoe het was geweest, wat we kunnen verbeteren en zo kunnen wij andere vakantiegangers laten weten hoe jullie het ervaren hebben.

30 September 2017
Gelijkvloers appartement in spanje huren

Gelijkvloers

vanaf € 50/Nacht

Dit gelijkvloers appartement is geschikt voor 2 tot 4 personen.

Bekijk Prijsberekening

Interesse in een zalige vakantie? Leg dan je appartement vast op Oasis9.be !

Prijsberekening