Overwinteren aan de Spaanse Costa Blanca

Overwinteren aan de Spaanse Costa Blanca

Overwinteren aan de Spaanse Costa Blanca is het fijnste in de buurt van Torrevieja. Tijdens de winter is Zuid-Spanje de warmste plek van Europa en met onze uitgebreide lijst van bezienswaardigheden zal je je er nooit vervelen.

De Costa Blanca, wat staat voor Witte Kust, geniet van een warm Mediterraans klimaat. De warme en droge zomers van de regio worden afgewisseld met milde en relatief droge winters. Dat heeft de regio te danken aan haar locatie tussenin de gebergten en de warme wateren van de Middellandse Zee. Daardoor is het een populaire vakantiebestemming voor zonnebaders en overwinteraars.

Het Zuiden van Spanje is reeds jarenlang de meest populaire bestemming voor Noord- en West Europeanen om te overwinteren. Het wonderbaarlijke klimaat, gezonde levensstijl, cultuur en Mediterrane sfeer in een prachtige omgeving doet veel mensen naar het Zuiden van Spanje reizen gedurende de winter.

Recreatiemogelijkheden tijdens het overwinteren

Onze uitgebreide recreatiegids "De Beste Bezienswaardigheden in Torrevieja, Spanje" bieden je een hele waslijst aan recreatiemogelijkheden, maar de witte zandstranden van de Costa Blanca zijn toch wel de echte attracties van de regio. Ze worden het hele jaar door wonderschoon gehouden en zijn internationaal gerenommeerd.

De meest luxueuze stranden aan de Costa Blanca zijn Playa los Locos, Playa Naufragos en Playa del Cura. Net buiten onze appartementen kan je naar de wereldvermaarde Blauwe Vlag stranden van Cabo Roig, La Zenia en Playa Flamenca (La Estaca) gaan.

Daarbovenop barst de Costa Blanca uit zijn voegen van de prachtige golfbanen die zich in de regio bevinden. Speel je graag een rondje golf onder de Spaanse zon? De Costa Blanca stelt niet teleur. Er is een geweldige keuze aanwezig: Las Ramblas, Campoamar, La Finca, La Marquesa en in het bijzonder die van Villamartin.

Wat ook een enorme aantrekkingskracht uitoefent op de toerist, zijn de authentieke Spaanse bars en restaurants. Wanneer je komt overwinteren moet je de lokale gerechten van de Costa Blanca eens geprobeerd hebben. Bij Restaurant Nautilus is het hemels tafelen bij een uitzonderlijk zicht op zee.

Als culturele hoofdstad van de Costa Blanca, heeft Torrevieja zowel prachtige als belangrijke historische gebouwen die u kan bezoeken.

Appartement aan de Costa Blanca huren

Heb je besloten om te overwinteren aan de Costa Blanca? Uitstekend, want bij Oasis9 kan je terecht voor het huren van twee luxe appartementen te Punta Prima (op ca. 10 mins van Torrevieja). Neem contact op voor meer informatie of reserveer ze online. Dat kan al vanaf €350 per week.

31 August 2017
Gelijkvloers appartement in spanje huren

Gelijkvloers

vanaf € 50/Nacht

Dit gelijkvloers appartement is geschikt voor 2 tot 4 personen.

Bekijk Prijsberekening

Interesse in een zalige vakantie? Leg dan je appartement vast op Oasis9.be !

Prijsberekening