Spanje Appartement Huren - Genieten van een Zalige Vakantie

Spanje Appartement Huren - Genieten van een Zalige Vakantie

Als je in Spanje een appartement wil huren, dan zijn onze appartementen net buiten de populaire stad Torrevieja de ideale plek om het mooiste deel van Spanje te ontdekken.

Appartement Huren

In het Zuidelijkste puntje van de Spaanse Costa Blanca, op ongeveer 20 minuten rijden van de luchthaven van Murcia, bevind zich Torrevieja. Net buiten de drukte van de grootstad, kan je één van onze appartementen huren.

Oorspronkelijk was Torrevieja een zoutmijn en vissersdorpje, maar vandaag de dag is Torrevieja een bloeiende, toeristische retraite met ongeveer 100.000 inwoners. Het hele jaar door geniet deze regio in Spanje van een uitstekend klimaat. Met pieken van boven de 28°C in de zomer en 13°C in de winter. Het hele jaar door een uitstekende vakantiebestemming.

De kuststrook bestaat uit lange promenades en zandstranden zoals die van Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Playa Naufragos, Playa de la Mata, Playa de Los Locos en Playa del Cura. Er zijn ook veel recreatiemogelijkheden langsheen de vele Playas.

Veel Recreatiemogelijkheden

Verschillende commerciële centras zoals winkels, Golf Las Ramblasboetieks, bars en restaurants bieden een grote diversiteit aan recreatiemogelijkheden. Zo zijn er onder andere de winkelcomplexen Habaneras en La Zenia Boulevard, kan je in de stad terecht bij een bioscoopcomplex, minigolf, bowlingbaan en het Aquopolis Water Park. De dichtsbijzijnde golfterreinen bevinden zich in Villamartin, Las Ramblas en Campoamar.

Als je wil gaan duiken kan je terecht in Scubaworld, vlakbij de appartementen in Punta Prima.

In het hart van de stad vind je het gemeentehuis, toeristenbureau en de vrijdagmarkt die meer dan 1.000 kraampjes heeft. De overdekte markt is alle dagen open zodat u er terecht kan voor verse vis, vlees, fruit en groenten. Er is ook een theater en een toeristische trein die u een rondleiding kan geven.

De Puerto Deportivo Marina Internacional haven heeft plaats voor kleine boten en jachten. U kan er ook een excursie boeken naar het nabije eiland van Tabarca. Voor de liefhebbers van milieuvriendelijk tourisme die misschien op zoek zijn naar een oplossing voor reumatische klachten, is een bezoekje aan de meren van La Mata waar u een modderbad kan nemen aangeraden.

Het bruisende nachtleven van Torrevieja bestaat uit meer dan 100 bars en danscafés die zich voornamelijk in El Baluarte te La Punta bevinden. Voor een lekker diner is er een ruime selectie restaurants voor alle smaken.

Je kan de nabijgelegen dorpen van Cabo Roig, Dehesa de Campoamor en Torre Horadada verkennen, maar je kan ook het binnenland in trekken en enkele van de kraampjes ontdekken waar u van de lokale keuken en wijn kan genieten.

Spanje Appartement Huren

Als je op zoek bent naar de ideale plek om je vakantie door te brengen, overweeg dan om een appartement in Spanje te huren. Kiezen voor een appartement zorgt voor een persoonlijke en unieke ervaring.

Onze penthouse en gelijkvloers appartementen zorgen voor meer privacy dan een hotel en voorzien u van de mogelijkheid om uw vakantie helemaal te personaliseren. Breng uw vakantie door in Torrevieja aan de Costa Blanca en ontdek deze schitterende badplaats met stralende stranden. Het is vast en zeker de juiste plek om te ontspannen en te genieten.

Klaar om te boeken?

Vul uw reservering online in en boek op Oasis9.be

Je kunt onze appartementen in Spanje online en rechtstreeks bij de particulier boeken. Daarbij heb je de keuze uit een gelijkvloers of penthouse appartement. U kiest de datum van aankomst en vertrek samen met het aantal volwassenen en/of kinderen. U levert uw contactgegevens aan en krijgt daarna een mooi overzicht te zien.

Als u klaar bent, kan u de boekingsaanvraag bevestigen. Uw aanvraag komt dan bij ons binnen en binnen 24u (vaak zelfs eerder!) krijgt u van ons een email aan om u te laten weten dat uw reservatie werd geaccepteerd.

Nog niet klaar om te boeken?

Of hebt u vragen voor de Belgische eigenaars?

Je kunt ons een email sturen via de contactpagina rechtsbovenaan deze pagina. Na ontvangst van je mail trachten we binnen 24u te reageren. Als ons contact leidt tot een boeking, dan is het voor ons makkelijk als dit online ingevuld wordt. Indien gewenst kunnen wij de reservatie voor u online invullen.

Verblijf

Eens je reservatie geplaatst is, willen wij je helpen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom is het zo'n groot voordeel om een appartement in Spanje van een particulier te huren. Zo kan je zorgeloos aan je vakantie beginnen en hopelijk enkele speciale herinneringen er aan over houden. Bekijk alvast de beste bezienswaardigheden in de regio.

Na je verblijf horen we graag hoe het was geweest, wat we kunnen verbeteren en zo kunnen wij andere vakantiegangers laten weten hoe jullie het ervaren hebben.

Meer afbeeldingen

28 February 2018
Gelijkvloers appartement in spanje huren

Gelijkvloers

vanaf € 50/Nacht

Dit gelijkvloers appartement is geschikt voor 2 tot 4 personen.

Bekijk Prijsberekening

Interesse in een zalige vakantie? Leg dan je appartement vast op Oasis9.be !

Prijsberekening