Een Vakantie Appartement in Spanje Huren

Een Vakantie Appartement in Spanje Huren

Met Oasis 9 kan je een vakantie appartement in Spanje huren rechtstreeks van de eigenaars, zij kunnen u meteen wegwijs maken in de nabije omgeving, restaurants en bezienswaardigheden aanbevelen, ...

Vakantie Appartementen Torrevieja

Huur één van onze vakantie appartementen nabij Torrevieja - kies uit het gelijkvloers- of penthouse appartement in Punta Prima. De regio van Torrevieja is geweldig voor een vakantie in Spanje. Of je nu van plan bent om aan het strand te relaxen, golf te spelen of het binnenland wil verkennen. Een vakantie appartement huren in Torrevieja kan nu een pak makkelijker dankzij Oasis9.be

Appartement in Spanje Huren

Een vakantie appartement in Spanje huren is een betaalbaar en comfortabel alternatief voor dure hotels. Waarom zou je die kleine hotelkamer niet willen ruilen voor een mooi en gezellig vakantie appartement in Spanje? Ongeacht wat voor vakantie je in Spanje wil plannen, je zult de voordelen van een vakantie appartement in Spanje huren weldra ontdekken.

Bovendien is Spanje ideaal voor alle soorten vakanties. Strandvakanties blijven populair en daar zijn de appartementen van Oasis 9 ideaal voor. Ze liggen immers op korte afstand van de mooiste stranden zoals Playa de la Mata, Playa Flamenca, La Zenia en Cabo Roig die gekend staan om hun witte stranden en glashelder water. Het strand ligt op ongeveer 1300 meter.

Ben je meer te vinden voor een cultuurvakantie? De regio van Torrevieja staat gekend om haar mooie, oude steden. Murcia, Cartagena, Valencia, Elche en Alicante zijn het bezoeken zeker waard. Vooral Alicante kan ons bekoren met haar oude centrum met pittoreske, kleine straatjes en grote boom.

Golfvakanties in Spanje winnen ook ieder jaar meer aan populariteit. De Oasis 9 appartementen vormen de ideale uitvalsbasis om op één van de vele nabijgelegen golfbanen te spelen. De golfbanen van Royal Campoamor, Las Ramblas de Orihuela en Villamartin zijn allemaal in de buurt en nemen slechts een ritje van 20 minuutjes in beslag.

En dan heb je nog de mogelijkheid om de toeristische weg te verlaten en het binnenland te verkennen. Op slechts een korte rit met de wagen sta je in het Parc Natural de La Mata. Een rustgevend en ongerept park, ideaal voor een wandeltochtje. Als je niet genoeg kan krijgen van de prachtige natuur, dan kan je ten Noorden van Torrevieja het natuurreservaat Parque Natural el Hondo bezoeken.

Klaar om te boeken?

Vul uw reservering online in en boek op Oasis9.be

Je kunt onze vakantie appartementen in Spanje online boeken en daarbij heb je de keuze uit een gelijkvloers of penthouse appartement. U kiest de datum van aankomst en vertrek samen met het aantal volwassenen en/of kinderen. U levert uw contactgegevens aan en krijgt daarna een mooi overzicht te zien.

Als u klaar bent, kan u de boekingsaanvraag bevestigen. Uw aanvraag komt dan bij ons binnen en binnen 24u (vaak zelfs eerder!) krijgt u van ons een email aan om u te laten weten dat uw reservatie werd geaccepteerd.

Nog niet klaar om te boeken?

Of hebt u vragen voor de Belgische eigenaars?

Je kunt ons een email sturen via de contactpagina rechtsbovenaan deze pagina. Na ontvangst van je mail trachten we binnen 24u te reageren. Als ons contact leidt tot een boeking, dan is het voor ons makkelijk als dit online ingevuld wordt. Indien gewenst kunnen wij de reservatie voor u online invullen.

Verblijf

Eens je reservatie geplaatst is, willen wij je helpen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom is het zo'n groot voordeel om een vakantie appartement in Spanje te huren van Belgen. Zo kan je zorgeloos aan je vakantie beginnen en hopelijk enkele speciale herinneringen er aan over houden.

Na je verblijf horen we graag hoe het was geweest, wat we kunnen verbeteren en zo kunnen wij andere vakantiegangers laten weten hoe jullie het ervaren hebben.

31 October 2017
Gelijkvloers appartement in spanje huren

Gelijkvloers

vanaf € 50/Nacht

Dit gelijkvloers appartement is geschikt voor 2 tot 4 personen.

Bekijk Prijsberekening

Interesse in een zalige vakantie? Leg dan je appartement vast op Oasis9.be !

Prijsberekening