Op Vakantie Naar La Zenia?

Op Vakantie Naar La Zenia?

Op Oasis9.be kan u terecht om 2 prachtige nieuwbouwappartementen te huren voor uw vakantie in La Zenia. Wanneer u kiest om één van onze appartement te huren, dan heeft u steeds rechtstreeks contact met de eigenaars.

Wil je op vakantie naar La Zenia in Spanje? Oasis9 staat u niet enkel bij met de accomodatie, maar geeft u graag advies voor de perfecte vakantie zodat u echt kan ontspannen en genieten in La Zenia. Ontdek alvast onze vakantiegids boordevol tips, ideetjes en bezienswaardigheden op toeristische en minder toeristische plekjes.

Voor speciale informatie over La Zenia en om je naar de minder gebruikelijke plekjes te gidsen, kan je op deze pagina verder lezen.

Als je reeds naar La Zenia bent geweest, dan ontdek je misschien wel iets nieuw of kom je je favoriete plekjes van je vorige vakantie tegen. Als het de eerste keer is dat je naar La Zenia op vakantie gaat, dan is Oasis9 het ideale startpunt om de regio te ontdekken inclusief de musea, markten, winkels, restaurants en bars.

Lees verder en ontdek wat La Zenia te bieden heeft en haal meer plezier uit je vakantie!

La Zenia aan de Costa Blanca

La Zenia is gelegen aan de Costa Blanca, ten zuiden van de stad Torrevieja. Deze kustregio staat ook gekend als Orihuela Costa. Het is een klein, maar toeristisch strandenresort. Er zijn veel restaurants, bars, winkels en er zijn het hele jaar door uitstekende faciliteiten vanwege het groot aantal bezoekers.

Het is overduidelijk dat La Zenia een uitstekende locatie is voor een strandvakantie. Alles is aanwezig voor een geweldige vakantie onder de Spaanse zon met het hele gezin. Je bent vlakbij de stranden van Cabo Roig, Campoamor, Playa Flamenca en Punta Prima.

Op ongeveer 40 minuutjes rijden vanuit de luchthaven van Alicante en ongeveer 20 minuutjes vanuit de luchthaven San Javier Murcia, is La Zenia makkelijk bereikbaar. Het uitgebreide wegennetwerk vergemakkelijkt het reizen. Daarom is het de ideale regio om een auto te huren en ook het binnenland te ontdekken.

Golfvakantie La Zenia

La Zenia staat gekend als een populaire uitvalsbasis om op één van de vele nabijgelegen golfbanen te spelen. Zo kan je even een pauze nemen tussen alle stranden door. De golfbanen van Royal Campoamor, Las Ramblas de Orihuela en Villamartin zijn allemaal in de buurt en nemen slechts een ritje van 20 minuutjes in beslag.

Strandvakantie La Zenia

Zoals reeds besproken bestaat de belangrijkste toeristische trekpleister van La Zenia uit haar prachtige zandstranden. Vele daarvan bevinden zich in een baai en bestaan uit prachtige witte zandstranden met ondiep water, ideaal voor families.

Cala Bosque en Cala Cerrade zijn de bekendste en populairste stranden van La Zenia. Met name tijdens de zomer zijn deze zeer populair en durven ze overbevolkt te raken. Voor een rustiger strand raden wij die van Cabo Roig, Punta Prima en Playa Flamenca aan. De restaurants en bars vlakbij deze stranden zijn uitstekend.

De promenade naar Cabo Roig is uitstekend voor een wandeling met uitzicht op alsmaar meer mooie stranden, maar ook rotsen en kliffen die zorgen voor een prachtig landschap.

Onze 5 toppers voor een vakantie in La Zenia

  1. Huur een auto en trek er op uit richting Elche. De stad staat is zeer gekend voor haar palmbomen. Het palmenbos van El Palmeral is een echte aanrader voor een unieke dagtrip.

  2. Als je wel te vinden bent voor een unieke bootreis, boek dan een passage op de catamaran met glazen bodem en breng een bezoekje aan het pirateneiland van Tabarca. In de Puerto Deportivo Marina Internacional haven kan je een excursie boeken.

  3. De historische steden van Murcia en Alicante bevinden zich vlakbij en daar kan je steeds terecht voor een leuk dagje shoppen. Vooral Alicante kon ons bekoren met haar oude centrum met pittoreske, kleine straatjes en grote boom.

  4. De Cuevas del Rodeo zijn een verzameling van traditionele grotwoningen die zijn gemaakt in de heuvel van Rojales tussen de 18e en 20e eeuw. Vandaag is het complex omgebouwd tot een verzameling van kunst- en ambachtelijke workshops en studio's die geopend zijn van 9u00 tot 15u00.

  5. Torrevieja is nog steeds een erg Spaanse stad en heeft prachtige stranden omgeven met een uitstekende promenade. Bezienswaardigheden zijn onder andere de haven, de vismarkt, Iglesia de La Inmaculada Concepcion, de S-61 Delfin duikboot en Museo Del Mar Y De La Sal. Torrevieja heeft ook veel aantrekkelijke parken, tuinen en pleinen zoals Paraje Natural Municipal Molino del Agua en Parque de Las Naciones waar je ontspannen in de schaduw kan gaan zitten.

Klaar om te boeken?

Vul uw reservering online in en boek op Oasis9.be

Je kan onze appartementen in La Zenia online boeken en daarbij heb je de keuze uit een gelijkvloers of penthouse appartement. U kiest de datum van aankomst en vertrek samen met het aantal volwassenen en/of kinderen. U levert uw contactgegevens aan en krijgt daarna een mooi overzicht te zien.

Als u klaar bent, kan u de boekingsaanvraag bevestigen. Uw aanvraag komt dan bij ons binnen en binnen 24u (vaak zelfs eerder!) krijgt u van ons een email aan om u te laten weten dat uw reservatie werd geaccepteerd.

Nog niet klaar om te boeken?

Of heeft u vragen voor de Belgische eigenaars?

Je kan ons een email sturen via de contactpagina rechtsbovenaan deze pagina. Na ontvangst van je mail trachten we binnen 24u te reageren. Als ons contact leid tot een boeking, dan is het voor ons makkelijk als dit online ingevuld wordt. Indien gewenst kunnen wij de reservatie voor u online invullen.

Verblijf

Eens je reservatie geplaatst is, willen wij je helpen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom is het zo'n groot voordeel om een appartement in La Zenia te huren van Belgen. Zo kan je zorgeloos aan je vakantie beginnen en hopelijk enkele speciale herinneringen er aan over houden.

Na je verblijf horen we graag hoe het was geweest, wat we kunnen verbeteren en zo kunnen wij andere vakantiegangers laten weten hoe jullie het ervaren hebben.

25 July 2017
Gelijkvloers appartement in spanje huren

Gelijkvloers

vanaf € 50/Nacht

Dit gelijkvloers appartement is geschikt voor 2 tot 4 personen.

Bekijk Prijsberekening

Interesse in een zalige vakantie? Leg dan je appartement vast op Oasis9.be !

Prijsberekening