Vakantiehuizen in Spanje Huren van Particulier

Vakantiehuizen in Spanje Huren van Particulier

Dankzij Oasis 9 kan u twee vakantiehuizen in Spanje huren van een particulier. Ontdek onze appartementen in Spanje en boek uw verblijf online.

Bij Oasis9.be kan u twee vakantiehuizen huren in Spanje van particulieren. Op onze website ontdekt u de prachtige appartementen in Spanje waar u misschien tijdens uw volgende vakantie met familie of vrienden zal verblijven. De nieuwbouwappartementen verkeren in uitstekende staat en we raden aan dat u snel boekt, want deze luxe appartementen zijn uiterst populair.

Huur een vakantiehuis in Spanje uit particuliere hand en geniet van een vakantie met familie of vrienden in een spectaculaire omgeving.

 

Vakantiehuis Huren In Spanje van Particulier

Oasis Beach 9 Appartementen

De appartementen bevinden zich midden in Punta Prima te Torrevieja in een omgeving met weinig verkeer. Na 2 minuten bevind u zich reeds op het strand. Er is een mooi zwembad met speeltuin voor de kinderen en een beveiligde privé parking.

Het prachtige gelijksvloersappartement kan u huren om uw strandvakantie door te brengen. Het is ideaal geschikt voor families met kinderen. Het luxe penthouse biedt u vanaf het dakterras een exclusief zicht op zee.

Oasis Beach 9 Appartementen Huren

Klaar om te boeken?

Vul uw reservering online in en boek op Oasis9.be

Je kunt onze vakantiehuizen in Spanje online rechtstreeks bij de particulier boeken en daarbij heb je de keuze uit een gelijkvloers of penthouse appartement. U kiest de datum van aankomst en vertrek samen met het aantal volwassenen en/of kinderen. U levert uw contactgegevens aan en krijgt daarna een mooi overzicht te zien.

Als u klaar bent, kan u de boekingsaanvraag bevestigen. Uw aanvraag komt dan bij ons binnen en binnen 24u (vaak zelfs eerder!) krijgt u van ons een email aan om u te laten weten dat uw reservatie werd geaccepteerd.

Nog niet klaar om te boeken?

Of hebt u vragen voor de Belgische eigenaars?

Je kunt ons een email sturen via de contactpagina rechtsbovenaan deze pagina. Na ontvangst van je mail trachten we binnen 24u te reageren. Als ons contact leidt tot een boeking, dan is het voor ons makkelijk als dit online ingevuld wordt. Indien gewenst kunnen wij de reservatie voor u online invullen.

Verblijf

Eens je reservatie geplaatst is, willen wij je helpen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom is het zo'n groot voordeel om een vakantiehuis in Spanje van particulieren te huren. Zo kan je zorgeloos aan je vakantie beginnen en hopelijk enkele speciale herinneringen er aan over houden. Bekijk alvast de beste bezienswaardigheden in de regio.

Na je verblijf horen we graag hoe het was geweest, wat we kunnen verbeteren en zo kunnen wij andere vakantiegangers laten weten hoe jullie het ervaren hebben.

Meer afbeeldingen

21 November 2017
Gelijkvloers appartement in spanje huren

Gelijkvloers

vanaf € 50/Nacht

Dit gelijkvloers appartement is geschikt voor 2 tot 4 personen.

Bekijk Prijsberekening

Interesse in een zalige vakantie? Leg dan je appartement vast op Oasis9.be !

Prijsberekening