Goedkoop Appartement Huren in Spanje

Goedkoop Appartement Huren in Spanje

Heb je een beperkt budget? Als je op zoek bent naar een goedkope accomodatie in Spanje, kan je één van onze appartementen huren.

Voor een goedkope accomodatie in Spanje, bieden we je graag onze nieuwbouwappartementen aan. Een goedkoop appartement huren wil niet zeggen dat het er niet mooi en proper uit mag zien. Onze klanten vinden onze huurprijzen helemaal niet duur en boeken meerdere keren per jaar. Bovendien kan je dankzij onze seizoensgebonden tarieven ook goedkoop overwinteren in Spanje.

Neem een kijkje in de twee appartementen in Spanje die u voordelig kan huren. Klik hieronder het appartement van uw keuze aan en ontdek wat u allemaal krijgt voor een beperkt budget.

Goedkoop Penthouse Appartement Huren in SpanjeGoedkoop Gelijkvloers Appartement Huren in Spanje

Appartement Huren in Spanje

Wanneer je een accomodatie zoek in Spanje, is een appartement een slim alternatief voor de kleine, onpersoonlijke hotelkamers. Een appartement is niet enkel betaalbaarder dan een hotel, maar er is ook meer ruimte, vrijheid en privacy.

Wat is er nu zaliger dan verblijven in een volledig uitgerust appartement vlakbij de kust in Torrevieja? Oasis9 heeft twee nieuwbouwappartement beschikbaar voor uw volgende vakantie in Spanje. Bestaande uit een penthouse appartement en een gelijkvloers appartement. Ideaal voor koppeltjes, maar ook voor families of vriendengroepen. Bovendien is het online boeken van onze appartement uiterst gemakkelijk: Je bent slechts 5 klikken verwijdert van een reservatie.

Klaar om te boeken?

Vul uw reservering online in en boek op Oasis9.be

Je kan onze appartementen in Spanje online boeken en daarbij heb je de keuze uit een gelijkvloers of penthouse appartement. U kiest de datum van aankomst en vertrek samen met het aantal volwassenen en/of kinderen. U levert uw contactgegevens aan en krijgt daarna een mooi overzicht te zien.

Als u klaar bent, kan u de boekingsaanvraag bevestigen. Uw aanvraag komt dan bij ons binnen en binnen 24u (vaak zelfs eerder!) krijgt u van ons een email aan om u te laten weten dat uw reservatie werd geaccepteerd.

Nog niet klaar om te boeken?

Of heeft u vragen voor de Belgische eigenaars?

Je kan ons een email sturen via de contactpagina rechtsbovenaan deze pagina. Na ontvangst van je mail trachten we binnen 24u te reageren. Als ons contact leid tot een boeking, dan is het voor ons makkelijk als dit online ingevuld wordt. Indien gewenst kunnen wij de reservatie voor u online invullen.

Verblijf

Eens je reservatie geplaatst is, raden we je zeker aan om onze tips betreffende 'De Beste Bezienswaardigheden In Torrevieja, Spanje' eens door te nemen. Op die manier krijg je meer waar voor je geld. Zo kan je zorgeloos de vakantie plannen en hopelijk enkele speciale herinneringen er aan over houden.

Na je verblijf horen we graag hoe het was geweest, wat we kunnen verbeteren en zo kunnen wij andere vakantiegangers laten weten hoe jullie het ervaren hebben.

Meer afbeeldingen

24 June 2017
Gelijkvloers appartement in spanje huren

Gelijkvloers

vanaf € 50/Nacht

Dit gelijkvloers appartement is geschikt voor 2 tot 4 personen.

Bekijk Prijsberekening

Interesse in een zalige vakantie? Leg dan je appartement vast op Oasis9.be !

Prijsberekening